top of page

 Mijn naam is Niek Evers. Bij deze zou ik je kort mee willen nemen in mijn weg, die geleid heeft naar het geven van leefstijlinterventies in gezondheidscentrum Kapelplein.

In 2007 ben ik na mijn studie Fysiotherapie in Eindhoven gestart met werken in een gezondheidscentrum in Asten. In de 9 jaar die ik daar heb gewerkt, heb ik me kunnen ontwikkelen als Fysiotherapeut. In 2011 heb ik de specialisatie Manuele therapie afgerond. Daarmee heb ik met name meer kennis en mogelijkheden rondom wervelkolomgerelateerde klachten opgedaan. Daarnaast heb ik een breed scala aan klachten en ziektebeelden voorbij zien komen en behandeld.

Ondanks de fijne werkplek heb ik besloten om in 2016 voor een nieuwe uitdaging te gaan welke ik vond in Gezondheidscentrum de Tambourije te Best en later bij Gezondheidscentrum de Meierij in St.Oedenrode. Op deze plekken heb ik me verder mogen ontwikkelen, mede door diverse cursussen zoals echografie, shockwavetherapie, triggerpoint behandeling en EPTE. Naast het behandelen van (pijn)klachten ben ik me steeds meer gaan verdiepen in alle aspecten en invloed rondom onze leefstijl, waarna ik besloot de opleiding tot leefstijlcoach te volgen. Deze heb ik in 2019 afgerond. De combinatie tussen enerzijds mijn fysio-manueeltherapeutische werk en anderzijds begeleiding van mensen in hun zoektocht naar meer vitaliteit, een sterker immuunsysteem en gewichtsafname is wat mij betreft een geweldig mooie combinatie. In die zoektocht wil ik graag mensen helpen om de kansen die er liggen, ook te benutten. Met deze gedachte ben ik gestart met het aanbieden van de GLI (gecombineerde leefstijlinterventie)

         Over mij

bottom of page